tiistai 21. lokakuuta 2014

Intohimona sisustus

Hei!

Design by M.K. on blogi, jossa käyn läpi erilaisia sisustamiseen ja remontoimiseen liittyviä asioita. Blogin nimi tulee siitä, että  haluan luoda uutta ja omalla tyylilläni.

Koti on paikka, jossa jokaisen tulisi tuntea hyvää oloa, rentoutua, voida hyvin ja vaihtaa vapaalle. Oletko samaa mieltä? Koti on jokaisella ihmisellä tyyliltään erilainen, persoonallinen ja henkilökohtainen. Kodin tulisi olla viihtyisä, käytännöllinen ja juuri sinun näköisesi. Onko kotisi näitä kaikkea? Vai onko kodissasi täysin hallitsematon kaaos? Lukuisten erilaisten värien maailma? Tilan puutetta? Tai muuten vain liian harmaata, että et viihdy siellä itse, etkä kehtaa kutsua ketään kyläänkään..? 
Jos vastasit mielessäsi kyllä, luet oikeaa blogia.

Haluan auttaa sinua tekemään kodistasi viihtyisän, ahtaasta kodista tilavan, harmaasta kodista sopivasti värikkään, kodin johon ylpeänä tuot ystäväsi ja perheesi vierailulle. 
Olen usein törmännyt kysymyksiin, "kuinka stailata kun on paljon rakkaita esineitä mutta ne eivät sovi keskenään yhteen"?  "Kuinka sisustaa täysin tyhjä asunto ja mistä tulisi aloittaa"? Kerron myös vinkkejä näihin asioihin.

Kodissamme valmistui juuri perusteellinen remontti ja vanhaa asuntoa remontoidessa tulee aina vastaan haasteita. Haluan kertoa naisena millaista on käydä "päivittäin" rautakaupoissa ja kuinka sokeasti luotin ammattilaisiin. 

Olen kulkenut pitkän ja värikkään matkan, että olen löytänyt sisustamisessa oman tyylini, joka kuvastaa juuri minua ja kotia, jossa saan rentoutua ja vaihtaa vapaalle, kotia johon kutsun mielelläni ystäviäni viettämään aikaa. Rakastan katsella kuvia erilaisista kodeista, kodit tuovat ihmisen persoonallisuuden esiin ja kuvia katselemalla pystyn kuvittemaan millainen henkilö keittiössä kokkaa tai millainen perhe viettää aikaa olohuoneessa. 

Sisustamisessa vain taivas on rajana! Mielikuvitukselle tulee antaa tilaa, yhdistellä uutta ja vanhaa. 

Tällaisia ajatuksia tähän alkuun, toivottavasti lähdet mukaan kanssani tälle sisustamisen matkalle! 

3 kommenttia: