sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kun vastaan tulee jotain näin kaunista

Pääsin tänään pitkästä aikaa käymään kirpputorilla. Lähdin vain katselemaan eikä ollut mitään odotuksia löytää jotain tiettyä tavaraa. Paikalle päästyäni huomasin, että minulla oli vain 30min aikaa kierrellä, koska kirpputori meni kiinni aikaisemmin kuin luulin. 
Kierreltyäni hetken, silmiini osui jotain ihan älytöntä.. 

TuoliTuoli oli niin kaunis, etten vaan voinut jättää sitä siihen. Nappasin sen mukaani ja jatkoin matkaa.. Pääsin ehkä noin 30 metriä eteenpäin kun näin taas jotain kiinnostavaa..

Taas tuoliAi että.. Mieheni tuli minua vastaan suu auki ja katsoi tuoleja kärryssä ja sanoi: "Ootko tosissas?!!" hymyillen vastasin että niin tosissani kuin voin olla ;) Kiertelin vielä muutkin hyllyt, mutta muuta en tällä kertaa löytänyt.

Kotiin päästyämme sormeni alkoivat syyhyämään, että pääsen stailaamaan. Päätin tehdä pieniä ratkaisuja uusista upeista huonekaluistani. Nimittäin, tuoleista tulisi uudet yöpöydät meille.

Tykkään sekoittaa uutta ja vanhaa. Vanhan tuolin kanssa yhdistin modernin yölampun. Aivan mieletön yhdistelmä. Mitään muuta esinettä tuoli ei kaipaa. Yksinkertainen on tässä tapauksessa kaunista. Minun puoleni.. hiukan romantiikkaa mukana :)Vanha kulunut jakkara sopii kivasti tuolin viereenSe, että tuolit ovat erilaisia eivätkä muodoltaan muistuta lainkaan toisia tekee niistä ihanat yksityiskohdat huoneeseen. Molemmilla tuoleilla on jonkinlainen historia ja ne ovat kumpikin kuluneet todella kauniisti ajanmittaan. 

Kokonaisuus makuuhuoneessa on upea. Aina kun saa jotain uutta ja ihanaa niin se piristää huonetta ja myös omaa mieltä. Vielä haasteena on saada mieheni ymmärtämään tuolien kauneus. 

Kokonaisuus
Mitä olette mieltä uusista yöpöydistä? Onko teillä vanhoja tuoleja yöpöytinä? 

Aurinkoista sunnuntaita, lähden tästä metsään koiranikanssa pienelle retkelle :)


Marika

2 kommenttia:

  1. Oi mitä löytöjä! Meillä on lähes samanlainen tuoli kuin tuo eka ja se löytyi antiikkiliikkeestä kahdellakympillä. Ikää sillä on noin sata vuotta ja niin se on kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sari ja kiitos kommentistasi. Nuo vanhat tuolit ja huonekalut ovat niin kauniita ja mielenkiintoisia että toivoisi törmäävän niihin useimmin :) Kodista vaan meinaa loppua tila kesken. :) -Marika

      Poista