torstai 23. lokakuuta 2014

Stailausta syksyn väreillä


Tervehdys!

Syksy tuo mukanaan ihanan värimaailman ja olen tuonut kotiimme värejä metsästä. 
Vieraita kutsuessamme kylään haluan aina kattaa ruokapöydän kauniiksi. Kattauksessa olen käyttänyt Villeroy & Bochin kahviastiastoa, Pentikin laseja, kävyt sain ystäväni pihasta ja pihlajanmarjat kävin keräämässä metsästä. Päästä mielikuvituksesi esiin, kun suunnittelet kattausta. Käytä erilaisia astioita, kasveja, kynttilöitä, valoja, ihan mitä ikinä keksit. 
Yleensä en ikinä käytä sisustamisessa mitään punaista, en edes jouluna, mutta tuo pihjalanmarja tuo kyllä tunnelmaa!! 

Toinen kattaus, ruokalautaset Villeroy & Bochin ja lasit ovat Pentikin lasit. Ruskea ja keltainen sointuvat keskenään kauniisti joten asettelin keräämäni vaahteranlehdet pöydälle valonauhan alle. 


Yllätä kumppanisi viikonloppuna viemällä aamukahvit sänkyyn ja asettele astiat kauniisti tarjottimelle. Kuvassa on Gant-sarjan teepannu ja teekuppi asetteineen. 

Väriä pystyt luomaan erivärisillä kynttilöillä, hedelmillä ja hauskoilla keräilyesineillä. Itse olen keräillyt viinipullonkorkkeja ympäri maailmaa ja ne ovat hauska sisustus idea lasimaljakoissa. 

Sisustustyynyt ja torkkupeitot tuovat ihanaa luksusta sohvalle, sängyille tai nojatuoleille. Yhdistele erilaisia värejä.. Nyrkkisääntönä voisin ehdottaa..Jos sinulla on esim. punainen sohva, valitse jonkin muun väriset sohvatyynyt kuin toinen punaisen sävy.. Ruskeaan sohvaan muu sävy kuin beige tai ruskea.. Mustaan sohvaan muu kuin harmaa.. Siniseen sohvaan muu kuin joku sinisen sävyistä jne.. Ymmärrätkö..? Jos sohva on itsessään värikäs, tyynyjen ei tarvitse  olla räikeitä.. Punaisen sohvankanssa sopisi esimerkiksi harmaat tyynyt, sinisen sohvankanssa oranssit tyynyt, ruskean sohvankanssa kauniit oliiviin väriset tyynyt ja mustan nahkasohvankanssa kirkkaat keltaiset tyynyt... 

Kuvan sohva on valkoista nahkaa, ostettu Vaasan Askosta. Tyynyt ja torkkupeitot ovat Gant- sarjaa. Tässä oli muutamia värikkäitä ideoita kattaukseen ja sisustamiseen. Toivottavasti sait ideoita omiin kattauksiisi ja muutenkin stailaamiseen. 

Nyt nukkumaan, kauniita unia kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti