lauantai 27. joulukuuta 2014

Dr. Pepper Coctail

Joulu on nyt vietetty ja saimmekin viettää sen perheen ja ystävien kanssa. Vietimme pikkujoulua ystävien kesken ja kutsuessamme vieraita kylään, minulla on tapana siivota ihan koko asunto. Ei siis vain mitään "pinta" siivousta vaan lattiasta kattoon käyn kaikki huoneet läpi.. Tämän takia en kutsukaan vieraita usein :) Perhe on erikseen, heitäkin varten kyllä siivoan, mutta harvoin kutsutut vieraat ovat jollain tapaa eri asia. Onko kellään muulla näin? Kaiken on oltava tiptop, puhdasta, kiiltävää, tarkkaan suunniteltua.. En tiedä miksi näin ajattelen, mutta joka kerta sama toistuu kun vieraita on tulossa. Ennen vieraiden tuloa, siivosin 6 tuntia kotiamme. Ja tärkeinpänä oli tietysti pöydän kattaus. 
Mieheni ei aina ymmärrä ideoitani ja olikin todella ihmeissään, kun aamulla lähdimme koirankanssa metsään ja mukanani toin kasan "risuja" kotiin ja vein ne kylpyhuoneeseen kuivumaan. 
Suunnittelen aina kattauksen mielessäni etukäteen ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai kuinka se meni... Waasa Maisonista ostin iltaa varten Coctail lasit ja ai että ne ovatkin kauniit..

Coctail-lasit eivät ole kuin tavalliset lasit ja niistä ei ole erikoisen helppo juoda. Varsinkaan miesten. ;) Mies vieraamme totesikin, ettei ole koskaan juonut Dr.Pepperiä näin hienosta lasista. :) Ja vaikka lasiin ei mahdu limsaa yhtä paljon kuin suureen tuoppiin, niin kiltisti miehet joivat niistä Dr.Pepperinsä :) Mitä miehet eivät tekisi naisten takia ;) 

Pöydän koristelua varten olin "raahannut" metsästä koivun oksia ja kuivattanut ne pesuhuoneessamme. Kuivumisen jälkeen suihkutin oksiin lumispraytä. Oksat asettelin keskelle pöytää ja kiedoin siihen valonauhan ympärille. Asettelin maalaamiani käpyjä oksien ympärille ja ripottelin "lumihilettä" ympärille. Lumihileen ostin myös Waasa Maisonista. 


Olohuoneeseen olin laittanut tarjolle alkupaloiksi suklaata ja glögiä..Ilta eteni pelatessamme maailman parasta lautapeliä, Monopolia..


Iltamme oli kokonaisuudessaan onnistunut. Saunoimme, söimme ja pelasimme pitkälle yöhön asti. 

Olen miettinyt seuraavaa.. Suunnittelevatko naiset sisustuksen, kattauksen ja astioiden valinnan naisia varten ja tarjolle asetettavat ruuat miehiä varten. Mietin itseäni ja luulen, että haluan laittaa kauniit astiat ja kauniit pöytä koristeet naisvieraita varten. Kauniille kaunista :) ja kun mietin mitä tarjoamme syötäväksi vieraillemme, kysyn asiaa mieheltäni, mitä miehet haluavat syödä..? Onko niin, että naiset syövät mitä vain vai mikä saa naisen ajattelemaan näin? 

Minulle kuitenkin tärkeää oli, että miehet joivat Dr.Pepperinsä Coctail-laseista. Täytyyhän heillekin opettaa kuinka juomasta voi nauttia...Kiitos illasta Dr. Pepper <3

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti