lauantai 19. syyskuuta 2015

Stailaa syksyinen koti näillä materiaaleilla

Pää lyö tyhjää.. Siitä on pitkä aika kun olen viimeksi istunut koneen ääressä. On ollut liian kiire pysähtyä kirjoittamaan. Olen ollut monessa projektissa mukana viime aikoina. Suurin projekti on kuitenkin tällä hetkellä oma kotimme. Tavoitteenani on stailata kaikki uusiksi uutta tulokasta varten. Olohuoneemme on valmis ja esittelen siitä osan teille.
Olen viime aikoina hankkinut paljon uutta (vanhaa) tavaraa kotiin. Osa on kuivumassa autotallissa ja odottaa puhdistusta. Yksi todella kaunis uusi yksityiskohta olohuoneessamme on vanha penkki jonka sain   lahjaksi tuttavaltani. Luonnon materiaalit huonekaluissa tekevät kodista persoonallisen. Vanhat esineet ja huonekalut ovat harvinaisia ja on lähes mahdotonta löytää kahta täysin samanlaista huonekalua. 
Löysin metsästä kaunista puunkaarnaa ja oli pakko ottaa sitä mukaan kotiin. Syksyllä on ihana tuoda kotiin pieni pala metsää. Kun mietitään syksyisen kodin stailaamista oma mielipiteeni on, että stailausta ei tarvitse tehdä välttämättä tekstiileillä. Mielikuvitus  on hyvä antaa vaeltaa kun haluat luoda syksyistä tunnelmaa. Mieti miltä syksy näyttää ulkona. On kauniita värejä. Vaahteranlehtiä, käpyjä, pihlajanmarjoja. Syksy on värikästä aikaa, mutta samalla myös synkkää, koska pimeä tulee nopeasti. Et välttämättä tarvitse oransseja verhoja tai keltaista mattoa luomaan syksyn trendiä kotiisi. Tuo syksy kotiin luonnon materiaaleilla. Kerää maahan pudonneita käpyjä, kuolleiden puiden kuivaa kaarnaa, maahan varisseita jo kellastuneita lehtiä. Mitä ikinä keksitkään, luo pieniä syksyisiä yksityiskohtia kotiin syksyn väreillä ja materiaaleilla niin onnistut luomaan kotiisi täydellisen syksyn trendin. Ja mikä parasta, saat kaiken ilmaiseksi. Laitan lisää kuvia kun itse olen päässyt metsästä hakemaan lisää syksyistä materiaalia. Olohuooneemme on piristynyt kivasti. Päivällä huone on kauniin valoisa valkoisine huonekaluineen ja illalla kun ulkona on pimeää, laitan paljon kynttilöitä luomaan tunnelmaa. 
Oletteko jo stailanneet oman kotinne syksyn väreillä. Oletko keksinyt jotain syksyistä stailausideaa kotiisi? Olisi ihanaa jos jaat idean minun ja lukijoidekanssa. 

Ihanaa lauantaita kaikille. 


Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti