sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Miksi talvesta on jo luovuttu?

Oletteko huomanneet, että suurimmassa osassa sisustuslehdistä on juttua keväästä. Kevään trendeistä, kevääseen valmistautumisesta ja mitkä värit ovat kevään sisustuksessa in vuonna 2015. Kaupat ovat laittaneet esille jo kevään uudet mallit. Pastellin sävyjä suositaan ja kaikkea raikasta. Mietin mielessäni, miksi talvesta pitäisi luopua nyt jo? Joulusta on vasta kuukausi, ulkona on ihanan paljon lunta ja pakkasta. Nythän on talvi!! Miksi koti pitäisi valmistaa kevättä varten kun ulkona on talvi mitä kauneimmillaan. Vaasassa on ainakin tullut tänään uskomattoman paljon lunta.. Ihanaa kun on talvi. Kynttilät kuuluvat talveen eikä ainoastaan jouluun.. Haluankin antaa ihania vinkkejä, kuinka voit antaa talven jatkua kodissasi kynttilöiden avulla.. 

Harmittaako kun kauneimmat viinilasit tai coctail lasit lojuvat kaapissa käyttämättömänä.. Ota ne esille, käännä väärinpäin pöydälle ja laita tuikkukynttilät lasin päälle. Saat tehtyä mitä kauneimmat kynttilänjalat somisteeksi kotiin. 


Lisää ympärille viinipullonkorkkeja, helmet tai käpyjä luomaan tunnelmaa kokonaisuuteen..


Laita yksi tai useampi lasi vierekkäin..


Lasiin sopii kaunis rusetti
Laita lampaantalja pöydälle, sen päälle vanhat ikkunankarmit ja sen päälle kauniit viinilasit.. Näin saat todella kauniin pöydän vaikka vieraita varten. 


Voit käyttää kynttilänjalkana myös kivoja kahvikuppeja.. Kuvassa koristeena Gantin suuret teekupit. Älkää siis vielä luopuko kynttilöistä!! Talvi on hetkessä ohi ja nyt siitä pitää osata nauttia. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

Marika

2 kommenttia:

 1. Vaikka en talvesta pidäkään ja soisin sen jo loppuvan, pidän kuvistasi ja ideastasi.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kristiina ja kiitos kommentistasi :) Kiva kuulla että tykkäsit ideoistani ja kuvista. Marika

   Poista