maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kesän ensimmäiset löydöt

Ihanaa maanantaita kaikille. Viikonloppu meni nopeasti ja nyt pitäisi olla virtaa täynnä uutta työviikkoa varten! Itselläni koko viime viikko oli todella kiireinen. Tein pitkiä työpäiviä ja tuntui, että kotona kävin välillä vain nukkumassa. Huomaan heti omassa fiiliksessä jos en ole saanut siivota sekä sisustaa kotona ja tuntuu, että koko koti leviää käsiin. Ihan kamala tunne..Viime torstaina tein tuplavuoron töissä ja iltapäivällä mulla oli 4h vapaata ennen kun palaisin töihin. Olin päättänyt, että menen kotiin päiväunille.. Matkalla kotiin löysinkin itseni kirpputorilta. :) Oli ihan pakko päästä tuulettumaan hetkeksi ja kirpputori onkin loistava paikka jossa voi heittää aivot narikkaan hetkeksi. :) Tein kesän ensimmäiset löydöt ja nämä löydöt ovat upeita. Joku voi miettiä, että meillä kotona alkaa olemaan jo jonkin sortin museo esillä, mutta ei vielä onneksi :) .

Tässä esittelen uusimmat upeat ja ensimmäiset kesän löydöt

Nyt on muodissa ja haluttua tavaraa vanhat puulaatikot. Mitä vanhempi sen kauniimpi. Luulin, että ostamani puulaatikko oli kaunein mitä voisin löytää, mutta... Löysin jotain vieläkin kauniimpaa.. Kunpa vain saisin tietää laatikon historian. 

Vanha jaffa kori jossa teksti Produce of Israel 

Laatikkossa oleva kuva on aivan mieletön


Toinen upea juttu minkä löysin on vanha ikkuna


Saranat ovat todella kauniit

Muistakaa aina jos ostatte vanhan oven tai ikkunoita, älkää koskaan poistako saranoita. Ne tekevät vanhoista ovista ja ikkunoista kokonaisuuden. Välttäkää myös vanhojen ikkunoiden ja ovien uudelleen maalaamista. Usein pieni puhdistus riittää. 

Kolmas löytämäni asia oli myös loistojuttu. Tiedätte, että minulla on paljon sisustuslehtiä. Lehtiä alkaa olla jo monta sataa ja aina on kiva ostaa uusia. Olen kuitenkin viime aikoina kaivannut erilaisia lehtiä. Lehtiä joista en ole koskaan kuullutkaan.. Nyt sitten viime viikolla löysin juuri sellaiset lehdet kuin olin tietämättäni kaivannut.

Oletteko nähneet tai lukeneet näitä lehtiä? Aivan käsittämättömiä kuvia sivut täynnä! Jos saat käsiisi niin suosittelen ostamaan. 

Nämä kolme löytöä tein siis viime viikolla. Shoppailu itsessään on naiselle iso juttu, mutta vielä se, että löydät jotain, mistä et ole osannut edes haaveilla, tekee ostosreissusta täydellisen. 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! 

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti