torstai 25. kesäkuuta 2015

Omistatko liikaa henkareita? Kokeile näitä ideoita

Lomalla ollessa päässä pyörii koko ajan jotain ideoita mitä testailen. Mulla olis ulkona tosi paljon tekemistä kuten erilaisia maalausprojekteja mutta kun sadetta tulee joka toinen päivä, ei maalaus onnistu.. Istun siis sisällä ja koitan saada aikaani kulumaan. :) 

Ootko koskaan ajatellut, että henkareista on moneksi? Ostin ison kasan henkareita kun ne on aina loppu ja testasin, mitä kaikkea niille voi keksiä. 

Tässä teille muutama idea, jos henkareita on liikaa. 

Koitan säilyttää sisustuslehtiäni kuin kukkaa kämmenellä. Jos kodissasi on tilaa niin laita tanko roikkumaan ja kaikki ihanat lehdet henkareille roikkumaan. Täydellisintä olisi, jos saisin mahtumaan meille kotiin vanhan heinäseipään ja siihen ripustettua kaikki sisustuslehteni roikkumaan näytille.. Se onkin taas yksi haave lisää jonka toteutan heti kun saan unelma kotini sitten joskus :)

Uskon, että monessa kodissa kuuluu lause : Missä päivän lehti on? Mitäpä jos laittaisit Pohjalaisen, Helsingin Sanomat tai Ilkan roikkumaan yhteen naulaan keittiöön josta lehti aina löytyisi :) Ainut ongelma on, että joudut kouluttaa perheesi siihen, että lehti on lukemisen jälkeen tuotava paikoilleen :)


Pyyhkeen voit laittaa pesuhuoneeseen, keittiöön, mökille tai terassille kauniisti henkariin


Henkareita voi myös koristella. Lasten henkareihin voit laittaa pieniä rusetteja. Vaaleanpunaisia tytöille ja sinistä nauhaa pojille. Näyttää kauniilta kun niissä roikkuu pikkuisia vaatteita. Voit toki koristella nauhoilla myös omat henkarisi. Mitä ikinä keksit niihin koristeeksi laittaa. Muista, että jos omistat paljon vanhoja henkareita joilla ei ole ollut käyttöä, voit maalata ne haluamallasi värillä. Älä turhaan osta uusia. 

Henkari on todella halpa sisustus elementti. Siitä vain koristelemaan. :)

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti