perjantai 28. elokuuta 2015

Unohda viimeistelty koti -Nyt stailataan näin!

Oletko törmännyt somessa kauniisiin viimeisteltyihin koteihin. Instagram on täynnä lähes täydellisyyttä hipovia kuvia kodeista. Kodit on stailattu viimeisen päälle ja esineet ovat aseteltu viivottimen tarkasti. Voin lohduttaa sinua, viimeistelty koti on tällä hetkellä OUT! Nyt saa tulla rosoisen rento tyyli kaikkialle kotiisi. Kaikki saa olla sinne päin ja epätasapainossa. Voitko uskoa! 


Muodissa on jopa esineet, jotka ovat hieman epäsymmetrisiä. Esineet, joissa on hauskan arvuutteleva tyyli ja joudut katselemaan esinettä hiukan pidempään, että voit todeta onko esine kaunis vai ainoastaan erilainen.


Ostin uuden kattovalaisimen eteiseemme. En vieläkään osaa sanoa onko lamppu hieno. Se on mielestäni todella mielenkiintoinen ja todella katseenvangitseva. Löysin lampun kesällä Ikeasta ja hinta oli 9€! Lamppu on erikoista materiaalia, kuin paperia mutta paksumpaa. Kattoon asentamisen jälkeen se täytyi rypistellä haluamaansa muottiin. 


Jos pidät sametista, voit asettaa samettisia peittoja ja tyynyjä ympäri kotia. Marmori on ollut pitkään muodissa ja nyt marmorikuviota voit tuoda esille myös lakanoissa ja muissa tekstiileissä! Marmorin lisäksi erilaiset kalkkikivet ovat nyt kuumaa muotia. 


Itse en niin marmorista välitä, mutta kivistä pidän kovasti. Kaikki luonnonväriset materiaalit ovat muodissa. Kodissasi saa olla eripariset yövalaisimet, eriparisia kasveja ja kukkaruukkuja vierekkäin sekä täysin toisistaan riippumattomia esineitä. 
Rosoisen rennon lisäksi suosion ovat edelleen säilyttäneet Lokki-valaisimet, Valkoiset sisustuskivet ja englanninkieliset taulut! Tähtikuvioinnit tekstiileissä pysyvät kiinni muodissa ja suuret aakkoselliset kirjaimet saavat lojua hyllyissä.


Nyt siis saat tuunata asuntosi rennolla tavalla. Tällä hetkellä kaiken ei tarvitse olla suorassa linjassa ja yhteensopivaa. Ihanaa eikö totta?  Muistatte kuitenkin, että sotkuinen koti ei ole sama asia kuin rosoisen rento koti! ;) 

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti