maanantai 4. toukokuuta 2015

Luo yhtenäinen tyyli kotiisi näin

Alkuun haluan kiittää kaikesta palautteesta jota olen viime aikoina saanut suullisesti ja kirjallisesti. Ette voi uskoa kuinka ihanaa on kuulla rohkaisevia sanoja joita olette minulle kertoneet koskien blogiani. Joskus tulee mietittyä, että lukeeko näitä tekstejä kukaan ja saako näistä kukaan mitään irti. Palautteen avulla tiedän, että on monia jotka ovat saaneet inspiraatiota blogistani ja olen siitä todella iloinen. Kiitos siis rohkaisuistanne! <3

Sisustaessasi kotiasi pyri pitämään yhteinen linja huoneiden sisustuksessa. Karsi ylimääräiset esineet pois ja aseta esille kauneimpia esineitäsi. Itse tykkään yhdistellä vanhaa ja uutta. Modernia ja romanttista.. 
Mottoni on ; Älä tuo kotiisi mitään, mitä et pidä kauniina.

Kauniit esineet luovat kotiin tunnelmaa

Vanha keittiövaaka on ihana yksityiskohta keittiössä

Vanha kasvihuone sopii koristeeksi mihin vain30 vuotta vanhat sandaalit ovat ihana muisto menneisyydestä


Vanha jakkaraPienet yksityiskohdat
Kuluneet pinnat
Kuten huomaatte, kaikilla esineilläni on yhteinen linja. Vanha, kulunut, kaunis, romanttinen ja salaperäinen. Vanhat esineet yhdessä luovat kauniin kokonaisuuden kotiini. Suunnittele sinäkin teille tavaroistasi yhtenäisyyttä. Karsi esineitä mitkä eivät soinnu yhteen kauneimpien esineiden kanssa. Yhteinen linja tekee kodista kauniin ja viihtyisän. 

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti