sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Puulaatikoiden viehätys


Ihana aurinkoinen päivä ollut Vaasassa. Tehnyt hyvää saada "lomailla" kolme päivää ja nauttia vapaa-ajasta. Yksi rentoutumistapa minulle on saada kiertää kirpputoreja. Tein taas kierroksen ja lähdin matkaan niin että vain katselen, enkä osta mitään.. Kuinka kävikään.. Käteen jäi kaksi vanhaa upeaa laatikkoa.

Suurempi laatikko
Ihastuin laatikkoon aivan täysin. Usein, kun ostan jotain heräteostoksena, en vielä ostaessani tuotetta tiedä edes mihin aion sen kotona sijoittaa. Mutta aina kaikelle on kuitenkin löytynyt oikea paikka. Tälle laatikolle keksin monta hyvää ideaa.
Kuinka sen asensin loppujen lopuksi kotiimme? Laitoin sen pöydäksi ja pienen lampun sen päälle. Aivan ihana lopputulos. :)
Aika upea vai mitä? 

Toinen laatikko jonka ostin, oli pienempi ja muutenkin erilainen.
Tällekin laatikolle löytyisi vaikka kuinka paljon erilaisia säilytysideoita, mutta itse laitoin sen "näyttämään hyvältä" tv-tason päälle.Molemmissa laatikoissa viehättää niiden pitkä ikä. Laatikoissa on paljon kulumia ja voin vain kuvitella mistä ne ovat joskus saaneet alkunsa. Vanhoissa tavaroissa viehättää niiden salaperäinen alkuperä. Se että ne on jätetty rauhaan, eikä niitä ole yritetty korjailla tekee niistä uskomattoman kauniita. Se joka ne on aikanaan tehnyt ei varmasti ikimaailmassa ole kuvitellut, että jonain päivänä kyseiset laatikot ovat koristeena jonkun olohuoneessa. 

Mukavaa sunnuntaita

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti