lauantai 30. toukokuuta 2015

5 vaihtoehtoa yöpöydäksi

Oletko haaveillut uusista yöpöydistä? Olet kierrellyt huonekaluliikkeissä ja saanut huomata, että liikkeissä yöpöydät maksavat hunajaa.. Mitä jos "tuunaisit" itse yöpöydän. Mieti kuinka suuren yöpöydän tarvitset ja mitä haluaisit säilyttää siinä. Meidän vanhat yöpöydät olivat sellaiset, joissa oli kaksi suurta laatikkoa. Laatikoissa emme säilyttäneet juuri mitään järkevää ja ne oikeastaan keräsivät vain turhaa tavaraa. Seuraavat yöpöydät olivat pienemmät, joissa oli kaksi mini kokoista laatikkoa. Laatikot olivat niin pienet, että niihin ei juuri mitään mahtunut. Huomasin, että emme tarvitse laatikollista yöpöytää. 

Usein, jos omistamme paljon laatikollisia lipastoja ja kaappeja, keräämme niihin ylimääräistä tavaraa, joita emme välttämättä edes tarvitsisi. 


Entinen yöpöytä

Jos olet valmis luopumaan yöpöydän laatikossa olevista tavaroista niin tässä sinulle muutamia edullisia vaihtoehtoja yöpöydäksi. 


Vanha tuoli

Lypsyjakkara

Vanha puulaatikko pystyyn


...tai poikittain

Lehtiä tai kirjoja pinoon, voit itse määrittää korkeuden


Korkea maljakko / lasivaasi väärinpäinSiinä muutamia vinkkejä yöpöydiksi.  Testaa esineitä mitä löydät kotoasi, kivoja ratkaisuja voi keksiä edullisesti ja ne voivat silti olla kauniita. :)

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti