maanantai 11. toukokuuta 2015

Uusi upea terassimme -osa 1

Muutosta lähtien olen odottanut kuin kuuta nousevaa, että saisimme alkaa rakentaa terassia takapihalle. En ole viihtynyt juuri ollenkaan pihassamme, koska se on ollut niin kamalan näköinen. Viime kesänä kun muutimme, leikkasimme aidat ja kaivoimme muutaman pensaan, mutta muuten piha on ollut täysin alkuperäiskunnossa. Sisäänkäynnin kohdalla on aikanaan laitettu suuret kivilaatat ja niiden päälle entinen asukas on laittanut puuritilät.. Ritilät kun otti pois niin näky oli kamala.. 

Tässä piha alkuperäiskunnossa


Kivilaatat päätimme säästää tulevaa terassia varten. 

Puut haettiin K-raudasta ja isäni aloitti rakentamisen maanantaina iltapäivällä. 
Runko ja pohja suunniteltiin huolella. Pohjalle asetettiin muovinen pressu

Vanhat laatat laitettiin pohjalle tueksi. Kuvaa en ehtinyt ottaa, koska ne oli jo piilossa terassin alla kun tulin töistä kotiin. 


Sitten hiukan valmista terassia. 
Vanha nurmikko oli tosi huonossa kunnossa joten päätettiin laittaa uutta kasvamaan. Terassi valmistui 4 päivässä. Todella upea lopputulos. Nyt odottelen, että sateet pysyisi muutaman päivän poissa niin saan laitettua pintaan hiukan sävyä. Kalusteet ja grilli pitäisi ostaa ja lopuksi vielä somistaa koko terassi. Sen jälkeen saa kesä tulla! :) Laitan kuvia lisää kun projekti pääsee etenemään. 

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti