maanantai 25. toukokuuta 2015

Vihdoin eroon koivuista

Terassimme vieressä aidan toisella puolella on kolme koivua, jotka roskaavat pihaamme todella paljon. Viime kesänä kun olimme muuttaneet, muistan, kuinka koivun roskaa tuli sisään lähes päivittäin. Myös siitepölyä on joka puolella. Siitepölyallergisena ei kovin ihanne tilanne. Taloyhtiö haki Vaasan kaupungilta lupaa kaataa kolme koivua pois ja lupa myönnettiin. 


Piha ennen puiden kaatoaKaato projekti alkoi. Köysi sidottiin puuhun kiinni, joka auttoi kaadossa. Yksi miehistä sahasi puuta moottorisahalla, kaksi miehistä ohjasi ja veti kaatoa köydellä ja me kaksi reipasta naista pysäytimme liikenteen :) 

Hurjapää mieheni kiipesi sitomaan köyttä

On se reipas

Siinä kokenut naapuri näyttää mallia kuinka homma toimii

Meidän loistavat naapurit :) 

Talkoojuomana lämmintä Coca Colaa ;)

Oksia tuli kolmesta puusta uskomattoman paljon
Työnjohtaja etualalla oli oikein aktiivinen

Kaadon ajaksi tämä kaveri vietiin sisään suojaan

Lopputulos näyttää tällä hetkellä tältä

Nyt ei tule enää roskaa eikä siitepölyä. Ihan loistavaa. Puut olivat kauniita, mutta oli se kurjaa kun koko piha oli täynnä lehtiä ja siitepölyä. Toivottavasti kukaan ei tästä kirjoituksesta pahoita mieltään.

Seuraavaksi suunnittelemme porukalla, mitä uutta ja kaunista laitamme koivujen paikalle. :) Jos joku miettii, säästinkö ollenkaan koivun halkoja itselleni, vastaus on kyllä.. Sain kivoja juttuja terassillemme. Kerron niistä enemmän kunhan saan terassimme valmiiksi. 

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti