maanantai 20. huhtikuuta 2015

Esittelyssä yläkerran aula


Kaksitasoisen asunnon yläkerran aula on usein pieni tila. Tilaan ei juuri mitään huonekaluja mahdu, joten stailaus täytyy tehdä seinäkoristeilla. Meillä pienessä aulassa on neljä oviaukkoa + aukko rappusille. Tilaan ei mahdu siis juuri mitään. Kokeilin stailata aulaa hieman uudelleen. Kerroin viimeksi, kuinka löysin meille uudet yöpöydät vanhoista tuoleista, joten kaksi yöpöytää jäi ylimääräiseksi. Toisen yöpöydän päätin sijoittaa aulaan. 


Kahden oven väliin mahtuu kapea pöytä 

Peili seinällä avartaa tilaa kivasti

Vanha lämpömittari sopii hyvin yleiseen tilaan 

Jos tila on kapea, on hyvä pitää se avarana ja valoisana. Peilit avartavat tilaa ja hyvä valaisin kannattaa myös hankkia. Yläkerrassa on usein kuumempi kuin alakerrassa, tällöin lamppu jossa on tuuletin, on hyvä ratkaisu. Halutessasi maalata seiniä, älä maalaa kaikkia seiniä samalla värillä. Meillä tehosteseinänä toimii korkein seinä ja väri tuo hyvin syvyyttä koko tilaan. 


Laminaatti on samanlainen aulassa ja molemmissa
makuuhuoneissa, lattia jatkuu kauniisti huoneesta toiseenPieni tila, mutta tärkeä tila. Tilasta on kulku neljään eri huoneeseen joten tilassa täytyy päästä helposti kulkemaan. Aulan toimivuus on tärkeää. Myös rappuset kannattaa pitää tyhjinä, ettei kukaan kompastu niissä. 

Kapea kynttilänjalka sopii nurkkaan koristeeksi 


Koetko aulatilan kotonasi haasteena? Oletko keksinyt ratkaisuja ahtaaseen aulaan, josta on kulku useaan erihuoneeseen? Lukisin mielelläni kuinka teidän perheessä on ratkaistu pienen aulan toimivuus? 

Ihanaa alkanutta viikkoa

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti