sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Koetko ahdistavaksi liinavaatekaapin? Olisiko tästä apua?

Tuntuuko joskus siltä, että lakanat ovat ahdistavaa pyykkiä, koska ne eivät kuivana mahdu enää kaappiin. Koko liinavaatekaappi on tullut siihen pisteeseen, että kun avaat kaapinoven, saat varoa, että sieltä ei tipu jotain päällesi ja yrität vielä saada johonkin tungettua juuri pestyn lakanan. Tilanne on siis toivoton. Vieraita on tulossa yökylään ja sinua hävettää koska joudut laittamaan heille pedin todella ryppyisistä lakanoista. 

Näyttääkö tämä yhtään tutulta

Kaikki hyllyt ovat sekaisin ja lakanat vain tungettu jollekin hyllylle

Lakanat ovat niin rypyssä että ne vievät todella paljon tilaaSinua ei kiinnosta alkaa silittämään jokaista lakanaa erikseen - se veisi monta tuntia. 

Mitä jos... Ostaisit mankelin? Itse sain lahjaksi, tai minä ja Jari saimme :) noin 7 vuotta sitten mankelin ja ai että, ihan mieletön laite! Olen nyt 7 vuoden ajan mankeloinut kaikki meidän lakanat. Toiset varoittivat alussa, että mankeli kuluttaa lakanoita niin että ne voivat mennä aivan puhki. Vielä tähän päivään mennessä eivät lakanamme ole menneet miksikään. Oletko joskus kokenut sen, että törmäät täydellisiin lakanoihin, mutta samalla tajuat, että kaappiinne ei mahdu enää yhtäkään lakanaa, joten jätät unelma lakanat kauppaan. 

Pussilakana ennen mankelointia


Mankeloinnin jälkeenTässä kuvat lopputuloksesta miltä näyttää sama kaappi hetkeä myöhemmin

Onko mankelointi vanhanaikaista tai jotenkin noloa? Monet nauravat kun kerron että mankeloin kaikki lakanani. :) Suosittelen kokeilemaan jos koet, että liinavaatekaapin sisältö on haaste kotonanne. Pääset paljon helpommalla kuin että yrität tunkea lakanoita kaappiin. Vaihtaessa lakanoita on helpompaa laittaa uudet lakanat kun ne ovat sileät ja mankeloitu ja se tunne kun menet illalla nukkumaan puhtaisiin ja pehmeisiin lakanoihin.. Voisin jopa sanoa, että saatat nukkuakin paremmin ;)

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti