lauantai 25. huhtikuuta 2015

Koriste juhlapöytään

Ystävälläni on synttärijuhlat vappuna ja olen vastuussa koristeluista.. Alkuun olin innoissani, mutta nyt alkaa vähän jännittämään kuinka tehtävästä suoriudun.. Juhlien väri on punainen ja juhlien sankari on mies. Liian hempeää ei siis voi koristelusta tehdä ja punainen on vielä väri jota ei voi käyttää "miehekkäästi". 

Yksi koriste jonka halusin toteuttaa on pieni karkkipussukka jokaiselle vieraalle. Olen askarrellut niitä 200 kappaletta ja aika kivannäköisiä niistä tuli. 

Tarvikkeet ovat 

Valkoista harsoa
Pellava narua
Paperikarkkeja

Leikkaa harsoista pieni 13cm* 13cm pala. Leikkaa myös naru valmiiksi. Aseta karkki kankaan keskiosaan ja tuo kaikki sivuilla oleva kangas keskelle "myttyyn" ja sido se narulla. 

Laitoin tekemiini pussukoihin karkin alle pienen lapun, johon synttärisankari on kirjoittanut jotain ajatuksiaan. Tämä on aika ihana tapa varsinkin jos juhlat ovat suuret ja sankari ei välttämättä jokaisen kanssa ehdi jutella pitkään. Pieni tervehdys on kiva yllätys juhlaväelle. 

Olen laittanut erilaisia karkkeja. Valmis pussukka 


Tässä kiva idea jos sinulla on tulossa häät, kihlajaiset, syntymäpäivät tai mikä tahansa juhla. On ihana näpertää omilla käsillä pieniä yksityiskohtia juhliin. Vinkkinä voisin sanoa, että osta sellaisia karkkeja koristeluun, joita et itse himoitse. ;)  Helpompaa työskennellä. 

Marika

1 kommentti: