sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Huonekalun oikea paikka

Esittelin viimeksi teille kotimme uudelleen stailatun eteisen. Vaihdoin tilaan käytännöllisemmän lipaston. Eteisessä aikaisemmin ollut lipasto siirtyi makuuhuoneeseen. Makuuhuoneessa oli aikaisemmin kunnostamani vanha kaappi. Kaappi on todella kaunis, mutta se on myös iso ja massiivinen. Olin pitänyt kaapissa vuodevaatteita, mutta nyt oli kaapin paikkaa siirrettävä ja toin siromman vitriinin eteisestä tilalle. 

Makuuhuone ennen muutosta
 Kaapin koon vuoksi tila on tuntunut ahtaalta ja pieneltä. 

Nyt sain avaruutta ja tilaa tuomalla siron vitriinitason kaapin tilalle.

Makuuhuone nyt
Huonekalu oikeassa kohtaa asuntoa ja huonetta pääsee paremmin oikeuksiinsa ja siitä on myös enemmän hyötyä kun se on sijoitettu oikein. Koko huone muuttui kun vaihdoin tilalle toisen huonekalun. Sama huonekalu voi sopia kodissa moneen eri tilaan, mutta kannattaa miettiä, missä se pääsee parhaiten näkyviin oman koonsa vuoksi ja missä siitä on eniten hyötyä. 
Kokonaisuus makuuhuoneessa on nyt mielestäni upea. 

Mitäs sanotte, eikö olekin parempi vaihtoehto seinän viereen kapea ja siro vitriinitaso kuin isokokoinen kaappi? Ja vitriini sopii paremmin mukuuhuoneeseen kuin eteiseen? 

Haluan kiittää vielä kaikkia jotka viimeksi (ja aikaisemminkin) kommentoivat blogiini ja facebookkiin. On aivan ihanaa lukea kommenttejanne. Kommenttinne ovat minulle todella tärkeitä. 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3 

Marika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti