lauantai 18. heinäkuuta 2015

Oman mukavuusalueen ulkopuolella

Kesällä on ihanaa kun saa käyttää värejä. Raikkaat ja kirkkaat värisävyt tekevät kodista kauniin ja pirteän näköisen. Olen innostunut tuomaan kotiini keltaista ja oranssia eri muodoissa ja toin näitä värejä mukaan kattaukseen. On hyvä muistaa, että värit on osattava pitää "kurissa". Kaiken ei tarvitse olla keltaista tai oranssia vaan pienillä tekijöille pystyy luomaan kauniin kokonaisuuden. 

Käytin kattauksessa valkoisia astioita sekä kirkasta lasia. Väriä toin pöytäliinalla, serveteillä ja pöytäkoristeilla. Nyt kesällä kun värejä "saa" käyttää, ei niitä tarvitse lainkaan säästellä. Kodin sisustuksessa minulla on aika neutraalit värit, mutta nyt innostuin tuomaan väriä mukaan paljon. 

Kahvikattaus

Yksinkertainen ja värikäs. Pöytäkoristeena vanha lankku,helminauhaa sekä tuoksukynttilöitä.Valkoisten astioidenkanssa sointuu kauniisti värikäs lautasliinaVärikkäät servetit löysin Ikeasta
Ruokailukattaus

Somisteena käytin ajopuuköynnöstä ja irtokukkia. 
Kattauksessa kolmea oranssin sävyä. Pöytäliinassa, kukassa ja servetissä.Jos väriä on liikaa, voi somisteita yksinkertaistaa jättämällä värikkäät kukat pois kokonaan.Astiat, jotka ovat valkoisia tai lasisia saa kauniisti koristeltua värikkäillä lautasliinoilla

Arkisemmilla astioilla voi myös "leikitellä"
Aika raikkaan näköistä vai mitä? Vai lähtikö minulla tällä kertaa homma käsistä? Joskus täytyy irrottautua omalta mukavuusalueelta ja antaa mennä. Kotimme on väreiltään todella neutraali, joten värit saavat siihen eloa ja nostavat kodin parhaita puolia esiin. Oranssi ei kuulu ainoastaan syksyn väreihin vaan se sopii kauniisti myös kesän kattaukseen. Keltaista saa käyttää myös pääsiäisen jälkeen, joten nyt kattauksiin väriä mukaan. Kertokaa ihmeessä mielipiteenne! Pidittekö kattauksen värimaailmasta vai ammuinko pahasti yli? 

Ihanaa viikonloppua

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti