keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Mikä siinä viehättää?

Vanhassa tavarassa on joku ihmeellinen viehätys. En osaa selittää mitä se on, mutta jokin siinä viehättää.. Toiset eivät voisi kuvitellakaan ostavansa jotain toisen vanhaa tavaraa, mutta itse en ajattele asiaa niin. Osaisiko joku vastata, mikä saa ihmisen ostamaan vanhoja tavaroita? Miksei ostaisi uutta, puhdasta ja ehjää sen sijaan, että ostaa vanhaa, likaista ja joskus rikkinäistä? Kun kirpputorilla näen jotain mielenkiintoista, en kauaa ajattele lähteekö tavara mukaani. Jos hinta on kohdillaan. Olimme kahden ystäväni kanssa Evijärvellä kirpputorilla ja ystäväni joutuivat "pakottamaan" mut lähtemään pois liikkeestä kun jatkuvasti löysin jotain ostettavaa. Ihan mieletön paikka. Kävimme myös Anita K:n sisustusliikkeessä. Luulen että monet olette kuulleet tämän naisen liikkeestä. Jos ette ole vielä käyneet sielä niin älkää epäröikö hetkeäkään! Liike on hänen omassa kotipihassaan, vanhassa navetassa Evijärvellä. Niin käsittämättömän kauniisti tehty koko piha-alue. Siinä on oma unelmani, sisustusliike omalle tontille vanhaan rakennukseen. Kerron kun olen sen toteuttanut ;)

Nyt esittelen teille uudet löydöt

Tämän esineen löysin Vaasan kirpputorilta. Arvaa mielessäsi tässä kohtaa mikä esineen käyttötarkoitus on? Olisitko uskonut sitä lehtitelineeksi? 


Kaunis puulaatikko

Vanha, kulunut kynttilälyhty

Vanha puinen laatikkoLöytö Anita K:n liikkeestä

Maalaisromanttinen kello. Täydellinen löytö makuuhuoneeseemme. Kyllä niitä kirpputoreja kannattaa jaksaa kiertää ja penkoa. Toisen romu voi olla toisen aarre ja aina kannattaa kierrättää tavaraa kuin että sen heittäisi roskiin. Itse myin fb-kirppiksellä kesän alussa paljon tuotteita ja sain paljon viestejä ihmisiltä, että vaate tai jokin esine oli ollut upea löydös. Itselle tulee myös hyvä fiilis, kun on oman tarpeettoman esineen saanut kierrättää "uuteen kotiin". 

Näillä löydöillä pärjään taas pitkälle. Tällä hetkellä teen kodissamme vähän uudistuksia. Huonekalut kiertävät huoneesta toiseen. Esittelen uudet stailaukset teille ensikerralla. 

Tänään on Vaasassa sateinen päivä joka tarkoittaa siivouspäivää kotona. Ei muuta kuin imuri käteen ja töihin. 

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti