maanantai 20. heinäkuuta 2015

Jokaisen kodista tulisi löytyä..

Olin eilen käymässä Evijärvellä ystävieni mökillä. Lähdimme käymään "keskustassa" kirpputorilla jossa kerran käynyt aikaisemmin. Muistin, että kirpputori oli erilainen kuin Vaasassa. Kirpputori oli todella täynnä tavaraa. Kiertelin pitkään ennen kuin pystyin hahmottamaan mitään erityistä. Kun sitten aloin löytämään kivoja juttuja, huomasin, että kaikki mitä löysin, oli sydämen muotoisia.. Ystävätkin nauroivat, että Marika ostaa vain sydämiä. Ne olivat todella kauniita ja mikä parasta, ne eivät maksaneet juuri mitään! 

Kävin viime perjantaina Vaasassa kiertelemässä kirpputoreilla ja pettymyksekseni en ostanut mitään. Syy siihen oli se, että tuotteet olivat hinnoiteltu aivan liian korkealle. En halua maksaa kirpputorilla vanhasta tavarasta lähes samaa hintaa kuin sen hinta on kaupassa! 

Evijärvellä tein kivoja ja edullisia löytöjä. Kävimme myös Anita K:n sisustusliikkeessä ja löysin sieltäkin pari kivaa juttua, mutta ne esittelen teille myöhemmin. 

Aamulla kun heräsin, aloin kierrellä asuntoamme ja yllätyin siitä, kuinka paljon meillä todella on sydämiä kodissamme. Päätin kuvata jokaisen sydämen ja lopputulos näyttää tältä. 

Esittelen ensiksi kaikki vanhemmat sydämet kotoani


Aika hurja määrä sydämiä. 

Kuvia uusista sydänlöydöistä

Löysin kaksi pitkää sydäntikkua,
jotka sopii kauniisti kukan seuraksi ruukkuun


Sydämenmuotoisia, puisia lasinalusiaSuuri punottu sydän
Savesta muotoiltu valkoinen sydän.
Sisällä voi säilyttää koruja tai laittaa vaikka kynttilän

Mikään eilen ostamistani sydämistä ei maksanut yli 3 euroa. 

Aamulla tullessani alakertaan, minua odotti maailman suloisin näky. Meidän prinsessa kuorsasi sohvalla. Siinä on tämän kodin täydellisin sydän. Maailman kaunein tyttö <3Loppuun haluan sanoa, että en tiedä pitäisikö kirjoittaa: sydämiä vai sydämmiä. Älkää siis hermostuko, jos olen kirjoittanut väärin ;) 

Sydän kuvastaa rakkautta ja jokaisen meistä tulisi saada siitä annos itselleen. Jokaisen kodista tulisi löytyä edes yksi SYDÄN <3

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille

Marika

2 kommenttia:

  1. Tässä sulle muistisääntö: "Miehen sydämeen mahtuu vain yksi ämmä!" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi. Toihan on loistava muistisääntö :) Kiitos siitä. Mukavaa kesän jatkoa. -Marika-

      Poista