sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kuumat sisustus trendit

Moi

Tänään kerron teille mitkä esineet ovat olleet jo pitkään "muodissa" ja ovat edelleen jos puhutaan sisustamisen muodista. Ne ovat olleet vuosikaudet esillä ja niiden suosio ei näytä hiipuvan. 


Sisustuksen kuumat trendit

Sisustuslehdet, pinoamalla niitä päällekäin, saat kauniin tason kukille, kynttilöille tai mille vain esineille


Vanhat jakkarat, vanhat huonekalut ja esineet ovat niin kauniita ja kestäviä, että niiden suosio säilyy aina. Jakkaraa voit käyttää pöytänä, jalkarahina, yöpöytänä, tai ihan vain koristeena. Tikapuut, niitä on monenlaisia. Torkkupeitoilla ja nalleilla saat ne näyttämään kauniilta. Nyt joulun lähestyessä on ihana kietoa tikapuihin valonauhaa luomaan tunnelmaa huoneeseen. Tikapuut voit tehdä myös itse esimerkiksi vanhoista heinäseipäistä.


Lasipallojalkainen pöytälamppu, nämä ovat olleet suosiossa pitkään. Lampun varressa on kauniita lasipalloja jotka tekevät lampusta todella kauniin. Lamppuja on eri kokoisia ja eri värisiä. Todella kaunis valaisin.

Sisustustakka, yhä useammat valitsevat oikean takan tilalle sähköllä toimivan sisustustakan. Takka luo tunnelmaa ja se tuo myös hiukan lämpöä huoneeseen. Yllä oleva kuva lainattu netistä

Tässä oli viisi suosion kestävää sisustus trendiä. Näillä sisustus elementeillä saat luotua kaunista tunnelmaa kotiisi. 

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti