lauantai 24. tammikuuta 2015

Inhoatko shoppailua? Mitä jos minä shoppailisin puolestasi? Osallistu kilpailuun!

Ihanaa lauantaita kaikille. Sain tänään ihanan yllätyksen kun avasin silmät, mieheni oli aamulla lähtenyt töihin ja oli keittänyt minulle termokseen kahvit valmiiksi, kun heräsin sain jäädä sänkyyn loikoilemaan ja nauttimaan kahvista! Kuinka täydellistä. Kuinka huomaavaista. Pienet eleet  itseltä, voivat tehdä toiseen ihmiseen todella ison vaikutuksen. 


Mieleeni tuli ajatus, että miten voisin tehdä jotain hyvää jollekin toiselle. Eräs ihana ystäväni on juuri muuttanut uuteen kotiin ja hän pyysi apua uuden kodin stailauksessa. Lupasin tietysti auttaa häntä, koska kodin suunnittelu ja stailaaminen on jotain niin mahtavaa, että en koskaan voi sanoa ei, jos mielipidettäni kysytään! Emme löytäneet yhteistä aikaa, että olisimme voineet lähteä kaupungille yhdessä, joten hän kiersi kauppoja ja lähetteli kuvia minulle erilaisista tuotteista ja näin saimme valittua "parhaat" tuotteet hänen uuteen kotiin. :) 

Olen aikaisemminkin auttanut ystäviä siinä, millaisia huonekaluja, somisteita, valaisimia, tapetteja tai muuta kaunista kotiin voisi hankkia. Kuinka kodin saisi tuotua tähän päivään ja kuinka kodista voisi saada toimivan. Onko sinulla ongelmia kodin värimaailman, huonekalujen, tapettien, sohvatyynyjen, valaisimien, keittiönkaappienovien tai ihan minkä muun tahansa valinnan kanssa? Luet oikeaa blogia! 

Haluan laittaa pienen "kilpailun" pystyyn. 

Kaikki, jotka tästä päivästä eteenpäin kommentoivat blogiani, osallistuvat kilpailuun. 
Kerro, millainen ongelma kodissasi on? Oletko etsinyt tiettyä huonekalua, valaisinta, sohvatyynyä tai mitä muuta tahansa, etkä ole löytänyt! 
Kaikkien kommentoijien kesken, arvon voittajan ja lähden etsimään hänelle hänen kaipaamiaan tuotteitaan. Sinun ei tarvitse kierrellä kaupoissa vaan minä hoidan sen puolestasi! Ainut huono puoli on se, että joudut itse hakemaan tuotteen ja käydä kassan kautta maksamassa sen :(  mutta säästyt etsimisen vaivannäöltä. :) 
Tiedän, että on ihmisiä, jotka kammoksuvat kaupoissa kiertämistä ja ihmispaljoutta! 
Mikä ihanaa, minä saan kierrellä ja etsiä ja kerätä ideoita juuri sinulle! :) 

Miltä kuulostaa? Oletko mukana. Saa nähdä, löytyykö vielä ihmisiä, jotka tarvitsevat apua shoppailussa ja kodin suunnittelussa :) Kommentissasi kerro hiukan kodin ongelmasta, millaista apua tarvitset ja miten tärkeää tuotteen löytäminen sinulle on! Usko pois, minä tiedän, että tietyn maljakon tai tietyn sohvatyynyn löytäminen on tärkeää!! :) Olet saamassa apua siis juuri oikealta henkilöltä! 

Ilmoittaessani maaliskuun alussa voittajan, kerron siitä voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Jos sinulle on ok, että laitat kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteen niin tee se, mutta jos et halua sitä julkisesti laittaa, voit laittaa sen blogiin kommentoimisen  lisäksi sähköpostiini, lähetä sama kommentti sähköpostilla osoitteeseen: marikaketola@hotmail.com

Nyt kaikki osallistumaan kilpailuun! 

Nauttikaa lauantaipäivästä ja ottakaa rennosti <3Marika


4 kommenttia:

 1. Moikka Marika!ideaa ja inspiraatiota kaipaisin meidän makkarin sisustukseen.Täs mietintä myssyssä kuinka siitä sais vielä vihtyisämmän kokonaisuuden -jäänyt vähän puolitiehen.Laminaattilattia tullaan laittaa täs keväällä ni samalla tuumaan et jos päivittäs lipaston/tason (-vai tarviiko pieni tila ees sitä)jne.kun kuitenkin roudaa kaikki kamat huoneesta veke(osittain kertyynyt kaikkee sälääkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna! Kiitos kommentistasi ja mahtavaa että osallistuit kilpailuun! Kuulostaa mielenkiintoiselta makuuhuoneen uudistus projekti! :) Marika

   Poista
 2. Löydettiin ehkä nyt uusi asunto, tai sellainen missä pari seuraavaa vuotta voitaisiin asustella. Ongelmana on asunnon koko, pieneen kaksioon pitäisi saada mahdutettua kahden aikuisen ja kahden kissan tavarat. Asunto on alle 10 vuotta vanha, mutta silti kaipaisi jo hieman pientä päivitystä nykypäivään. Myös säilytysvinkkejä tarvitaan, mieluiten mahdollisimman huomaamattomia.

  viestiä voit laittaa mimusi85atgmailpistecom

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kommentistasi! Ihana kuulla että olette löytäneet uuden asunnon! Pieni asunto voi olla todella kodikas ja sen voi varmasti stailata niin, että se on riittävän toimiva kokonaisuus :) Katsotaan kuinka arvonnassa käy! :) Marika

   Poista