sunnuntai 18. tammikuuta 2015

KODIN TOP 10

Usein kun olen yksin kotona, katselen kotiani ja mietin olenko tyytyväinen siihen, kuinka olen kotini stailannut ja tuliko remontin aikana tehtyä oikeat valinnat. Joitakin muutoksia ja hankintoja olen tehnyt remontin jälkeen muutettuamme uuteen kotiin, mutta melkein kaikkiin valintoihin olen ollut todella tyytyväinen. 
Haluan haastaa sinut katselemaan kotiasi ja miettimään, mitkä 10 asiaa tekevät kodistasi rakkaan juuri sulle? Mistä et ole valmis luopumaan ja mitä esineitä katsomalla mielesi lepää ja mitkä hankinnat ovat olleet onnistuneita? 

Tässä minun TOP 10 järjestyksessä

1. Lattia


Lattiaa valittaessa stressasin enemmän kuin koskaan.. En millään löytänyt etsimääni ja olin jo valmis tyytymään vain johonkin joka näytti.. kivalta.. Jaksoin kuitenkin etsiä ja vihdoin etsiminen palkittiin. Löysin maailman kauneimman lattian..  Tavataan sanoa, että valokuva tulee esille paremmin kehystämällä se kauniisti ja voin sanoa, että lattiamme on kuin raamit kodillemme.. Lattia on siis ylivoimaisesti kotimme paras valinta. 



2. Sauna

Yksi syy siihen, miksi halusimme muuttaa pois kerrostalosta, oli saada oma sauna. Halusin suunnitella saunasta kauniin ja viihtyisän. 



 3. Kylpyhuone

Kylpyhuoneeseen halusin tuoda luksusta kaakeleilla ja kalusteilla. 


4. Sängynpääty

Uudesta sängynpäädystä olin haaveillut jo pitkään ja päätin ostaa sellaisen itselleni tupaantuliais lahjaksi. :)




5. Ruokapöytä

Ruokapöytä on ollut täydellinen valinta kokonaisuudessaan. Toivon, että se säilyy meillä vuosikymmenien ajan ja luulen, että se vain paranee vanhetessaan. 



6. Sohva

Sohva on paikka, jossa vietämme kodissamme paljon aikaa. Tärkeää on, että sohvassa on hyvä istua ja se sointuu kauniisti sisustukseen.



7. Rappuset

Remontin yksi haastavimmista kohteista oli rappuset. Halusimme rappusista valkoiset ja sellaiset onneksi lopulta saimme. 



8. Pöytä vanhasta ovesta

Tämän löydön tein tämän vuoden alussa. Ihan mielttömän kaunis pieni vanha pöytä. 



9. Vitriinikaappi

Keittiötä suunnitellessani, halusin kaapiston, jossa olisi lasiovet kauneimmille astioille. 




10. Vierassänky

Toisesta makuuhuoneesta teimme vierashuoneen ja sängyksi valitsimme puisen levitettävän sängyn. 




Nämä olivat minun kodissani 10 onnistuneinta hankintaa. Listaa toki voisin jatkaa vielä pitkään, mutta TOP 10 oli tässä.  Haluaisin kuulla mitkä ovat teidän kodissanne TOP 10 listalla? :) 

Ihanaa sunnuntaita kaikille 

Marika

2 kommenttia:

  1. Lattia on kyllä kaunis 😊 Niinkuin muutkin valintasi, vanhaa ja uutta 😉 Kaunis koti! Mistä olette hommanneet lattian? (Tai ehkä olet siitä maininnut, mutta en löytänyt) Meillä edessä pienimuotoinen remontti ja lattian valinta aiheuttaa päänvaivaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marjut ja kiitos kommentistasi. Lattia on ollut kyllä täydellinen löytö josta olen edelleen onnellinen. :) En ole vielä täällä paljastanut mistä olemme lattian ostaneet, kyselyitä on tullut lattiasta niin paljon, että luultavasti paljastan sen tässä lähiaikoina :) Lattia on saanut niin pajon huomiota, joten olen pitänyt sitä todella ainutlaatuisena ja sen vuoksi ajatellut, että se olisi ikäänkuin one of kind... :) Kun etsit sopivaa lattiaa, kannattaa ottaa monia, monia näyte kappaleita kotiin, että pystyt näkemään lattian sävyn juuri teidän kotinne valossa. Tsemppiä remonttiin! Se on ihanaa sitten kun se on valmis :) -Marika-

      Poista