tiistai 3. maaliskuuta 2015

KODIN KUUMIN MUOTI JUURI NYT SUORAAN NEW YORKISTA!!! Osa 1

Olimme lomalla 9 päivää New Yorkissa ja tein samalla sielä tutkimusta siitä, mikä on juuri nyt muotia kun puhutaan sisustamisesta. New York on kaupunki, jossa muoti on aina edellä muita ja myös kodin stailauksessa se on edelläkävijä. Kiersin isoja ja pieniä sisustusliikkeitä ja haastattelin myyjiä siitä mikä nyt on IN?
Sain luvan kuvata tuotteita ja esittelen ne osissa teille. Tällä kertaa esittelen teille lamppuja. Lamput olivat aivan mielettömän hienoja. Siis aivan käsittämättömiä nähdä livenä. Toivottavasti kuvista välittyy lamppujen todellinen glamour...

Kuten huomaatte, lamput ovat todella suuria. Osa lampuista oli yli metrin korkuisia ja osa 150cm leveitä. Suuret näyttävät valaisimet ovat siis todella muodissa tällä hetkellä. Asiakkaat ostavat kotinsa keittiöön, olohuoneeseen ja aulatiloihin suuria näyttäviä valaisimia. 

Myös pienemmät erikoiset kattovalaisimet ovat muodissa


Lattiavalaisimia oli myös erilaisia. Tässä muutamiaOletteko nähneet aikaisemmin näiden tyylisiä valaisimia? Olisi tehnyt niin kovasti mieli ostaa kattovalaisin, mutta suuren koon vuoksi olisi kuljetus ollut hankalaa.. 

Tässä vielä lempikuvani, jossa valot oli laitettu kauniisti näytille.. 


Jos olette ostamassa uusia valaisimia kotiinne niin siinä vähän ideoita. Nyt siis ostamaan todella suuria ja näyttäviä valaisimia pienten valaisimien sijaan!! 

Kertokaahan mielipiteenne näistä valaisimista? Voisitteko hankkia itsellenne? 

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti