sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Viimeinen aikamatka New Yorkiin!


Viimeinen osio jossa aiheena New Yorkin sisustustrendit 2015. 
Tässä osassa esittelen erilaisia sisustus esineitä. Kuten aikaisemmissa postauksissa olen esitellyt kelloja, lamppuja ja huonekaluja, myös muunlaisessa sisustamisessa suuri esineen koko tulee vahvasti esiin.

Kauniit suuret taide-esineet voi laittaa katosta riippumaan
esimerkiksi ikkunalle, seinälle tai ruokapöydän yläpuolelle. 

Lasikannellinen pöytä, jossa veistoksellinen jalka on tehty puusta


Jakkara / matala pöytä puun kannosta tehty. UPEA!

Maljakoita ja muita posliiniesineitä oli paljon erilaisia


Hauskoja pöytä koristeita


Olen esitellyt teille nyt New Yorkin tämän hetkisiä sisustus trendejä. Tyyli maailmalla on erikoisempi ja rohkeampi kuin Suomessa. Olemme Suomessa vielä arkoja sen suhteen, että uskaltaisimme tehdä erikoisia ratkaisuja koskien omaa kotiamme. Tuttu ja turvallinen ympäristö on se mitä suomalaisten kodeista löytyy.. Toivottavasti pikku hiljaa pääsemme myös Suomessa eteenpäin sisustustamisen saralla.. Suomalaisissa sisustusohjelmissakin ratkaisut ovat "tuttuja ja turvallisia", koska ei uskalleta lähteä muuttamaan asiakkaan tyyliä liian erilaiseksi. Kuinka paljon Suomessa tiedetään mikä maailmalla on muotia? Luen lähes kaikki sisustuslehdet joka kuukausi ja missään niistä en ole törmännyt tämän tyyliseen sisustukseen kuin olen kuvina teille esitellyt.. Itse tykkään tutkia paljon, miten maailmalla sisustetaan koteja.. Toivottavasti jonain päivänä saamme Suomeen vielä enemmän vaikutteita muiden maiden sisustus tyyleistä. 
Tällaisia ajatuksia tänään. Toivottavasti olette pitäneet New Yorkin "aikamatkasta". Seuraavassa kirjoituksessa palataan takaisin Suomen trendeihin ja ensi viikolla julkistan sisustus kilpailun voittajan! :)

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti