sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Oletko koskaan nähnyt mitään tällaista?!

Jokaisella, joka tykkää sisustamisesta on jonkinlainen oma tyyli. Tyyli voi olla millainen tahansa. Toiset rakastavat antiikkia, toiset designia ja toiset tykkäävät romanttisesta sisustuksesta. Voi myös olla niin, että nuo kaikki ylläolevat on sekoitettu keskenään kuten minulla. Noiden lisäksi, pidän luonnon läheisistä jutuista. Kannan risuja ja kasveja metsästä kotiin joka viikko ja saan näin luonnon tunnelmaa kotiin.

Matkalle lähtiessä olin ajatellut, että etsin tuliaiseksi itselleni jotain erikoista. Jotain mitä ei Suomesta löydä. Jotain mikä mahtuu matkalaukkuun.. Alkuun en meinannut löytää mitään tarpeeksi pientä, mutta sitten löysin sen.. En edes tiedä mikä se on. En tiedä nimeäkään sille.. Se on koriste, pitkä koriste. Se on näyttävä ja se on mielestäni kaunis. Maanläheinen, väriltään sopiva kotiini ja muodoltaan täydellisen omituinen!!


Tältä koriste näytti kaupassa esillä..Ja nyt minulla kotona.. Ostin kaksi kappaletta. Yhden pituus on noin 120cm.Toinen on korkeassa lasikulhossa Mitäs sanotte? Aika upea vai mitä? Tuo oli kyllä niin mieluisa löytö New Yorkista, etten osannnut edes etsiä mitään tuollaista. Se vain kun pisti silmääni niin kolahti. :) 
Oletteko te löytäneet jotain kummallista esinettä kotiinne? Oudolla tapaa kaunista? 

Aurinkoista sunnuntaita kaikille

Marika

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi :) Kiva että tykkäät! Itsekin olen todella iloinen löydöstä!
   Marika

   Poista
 2. Hei, kiva löytö! eikös nuo ole sellaisia ajopuun palasia. Ainakin jossain blogeissa on ollut jotain askarteluja niistä..pinterestistä löytyikin kivoja juttuja hakusanalla driftwood ja Driftwood Christmas Tree.. Sehän se olikin! täällä olen nähnyt joulunaikaan askartelua ajopuun palasista: http://kaunispienielama.blogspot.fi/2014/12/5luukku.html T: Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos kommentistasi :) Täytyypi käydä katsomassa tuolta mistä vinkkasit, kiitos :) -Marika-

   Poista