maanantai 16. maaliskuuta 2015

Väriä maljakoihin + Arvonnan voittaja!!

Kevättä kohti mennään ja tähän saakka tulppaanien väri on ylivoimaisesti ollut valkoinen. Nyt kuitenkin on aika lisätä väriä ja tulipunaiset tulppaanit yhdistettyinä keltaistenkanssa ovat TÄYDELLINEN KAKSIKKO!! Punaiset tulppaanit yksinään tuovat mieleen joulun ja keltaiset yksinään tuovat mieleen pääsiäisen. Pääsiäistä kohti mennään, mutta juuri nyt nuo kaksi yhdistettyinä vihreään tuovat kevään ja raikkauden kotiin.  Lisäksi olen nyt arponut sisustuskisan voittajan. Suuri kiitos kaikille osallistujille. Kaikki osallistujat eivät näy kommentti kentässä, koska osa halusi ottaa osaa kilpailuun sähköpostin kautta. 
Arvoin summissa voittajan ja voittaja on..
Jonna


Jonna

Moikka Marika!ideaa ja inspiraatiota kaipaisin meidän makkarin sisustukseen.Täs mietintä myssyssä kuinka siitä sais vielä vihtyisämmän kokonaisuuden -jäänyt vähän puolitiehen.Laminaattilattia tullaan laittaa täs keväällä ni samalla tuumaan et jos päivittäs lipaston/tason (-vai tarviiko pieni tila ees sitä)jne.kun kuitenkin roudaa kaikki kamat huoneesta veke(osittain kertyynyt kaikkee sälääkin).

Onnea voittajalle!! Laitatko Jonna minulle sähköpostilla tietojasi osoitteeseen: marikaketola@hotmail.com.  
Voit laittaa myös kuvia huoneesta johon haluat stailausapua. Laita useampi kuva niin näen kokonaisuuden :)

Nyt kun kevät alkaa kukoistamaan, ihmiset alkavat suunnittelemaan erilaisia kodin remontteja. Olen saanut paljon kyselyitä meidän viime kesän remontista ja aion nyt kevään aikana kirjoittaa eri aiheista jotka koskevat remonttia. Jos sinulla tulee joku asia  mieleen koskien remonttia johon tarvitset apua tai vinkkejä niin kerro ihmeessä!  Mitä vain!! :) 

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti