tiistai 24. maaliskuuta 2015

Onko tällainen luxus luvallista?

Muutama vuosi sitten opiskelin työn ohella ja ne kaksi vuotta olivat todella raskaita. Kaikki vapaa aika joka työstä jäi, meni koulutehtävien tekemiseen. Keksin silloin itselleni pienen hemmottelutavan. Aina kun sain valmiiksi ja palautettua jonkun koulutehtävän, annoin itselleni luvan ostaa jotain palkinnoksi :) Se toimi hyvin, valmistuin koulusta ja bonuksena oli kaikki lahjat itselleni. Remontin valmistuttua en ole ostanut itselleni mitään "erikoista".. Kotiin olen ostanut vaikka mitä, mutta sitä ei nyt lasketa :) Olimme lomailemassa juuri New Yorkissa ja sielä päätin, että nyt hemmottelen itseäni. 

Hemmottelin itseäni näillä laukuilla..

Calvin Klein valkoinen laukku


Calvin Klein laukku mustana


Guessin pieni olkalaukku

Ja näillä huiveilla..


Burberry


Michael Kors

Ja yhdet kengätkin löysin..

Guess

Mietin joskus maltanko ostaa merkkituotteita, mutta silloin harvoin kun itselleni käsilaukun tai huivin ostan, niin eikai se haittaa jos ostan laatua.. Sekin on ihanaa, kun näitä samoja ei tule vastaan jokaisella tuttavalla. On jotain omaa ja erikoista.. Usein, jos jollain on yllä merkki huivi tai olalla merkki laukku, häneltä kysytään: "onko tuo aito?" jos vastaus on kyllä niin kauhistuneena jatketaan kysymyksellä "mitä se oikein on maksanut?" Mitä sillä on väliä? Jos nainen on sen itselleen ostanut, on hän luultavasti sen ansainnut! ;) Mikä saa naisen ostamaan merkkituotteita.. Olen miettinyt siihen vastausta. Miksi se tuntuu niin hyvältä ostaa laadukas käsilaukku sen sijaan, että ostaisi jonkun halvemman. Onko se pinnallisuutta vai itsensä arvostamista..? Kyse ei ole rahasta, en koskaan edes halua kertoa mitä jokin tuote on maksanut. Kyse on merkistä, kauniista tuotteesta josta olen haaveillut.. 

Mitä olette mieltä, saako nainen hemmotella itseään? Tuleeko sinulle huono omatunto, jos ostat itsellesi jotain arvokasta? Hemmottelu ei tietenkään tarkoita aina jotain kallista, se voi olla mitä vain. Tällä kertaa hemmottelin itseäni merkkituotteilla.. Seuraavalla kerralla hemmotteluna voi olla jotain muuta, vaikka jalkahoito..

 Muistakaa hemmotella itseänne <3 

Marika

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kengät! Mä olen haaveillut just tollasista korko sneakereista, tosi makeet yksilöt löysit :). Ja laukut ovat myös hienoja! Mä kuolaan Michael Korsin Toddler-laukkua, se ois kiva palkinto itselleni tän kevään urakasta :D.

    VastaaPoista
  2. Itse etsin ensisijaisesti hyvää hinta-laatusuhdetta. En siis ole välttämättä valmis maksamaan pelkästä merkistä lisähintaa. Myös ei-brändituotteet voi olla hyvälaatuisia ja usein myös persoonallisempia,

    VastaaPoista