sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Rentoutuminen loman jälkeen

Olen ollut puolitoista viikkoa lomailemassa New Yorkissa ja vasta eilen illalla tulimme kotiin.. Kokonaisuudessa matka oli onnistunut, mutta olen ollut todella väsynyt tänään koko päivän. Kirjoittelen matkasta lisää ensi viikolla, minulla on upeita kuvia näytettävänä teille tuoreesta sisustusmuodista jota oli esillä New Yorkissa! Innokkaimmat sisustajat ihastuvat kuviin varmasti. 
Eilen ajellessamme kotiin, pysähdyimme Ikeassa ja kävin ostamassa sieltä kotiimme nojatuolin josta olin haaveillut. Mies ja koira valloittavat meillä sohvan, joten "tarvitsin" oman löhöilytuolin jossa voin kirjoitella esimerkiksi blogia mukavassa asennossa ;) Tuoli on pehmeä ja siinä on todella hyvä istua. Päällinen on irrotettava, joten sen saa pestyä tarpeen mukaan ja päällisiä myytiin erikseen jos haluaa vaihtaa välillä tuolin väriä. Kuvassa kangas on vähän rypyssä. Koitin silittää kangasta ennen asentamista, mutta niin kuin kerroin, väsymys painaa päälle, joten silitin vain pikaisesti kankaan.. Silitän paremmin kun piristyn :) Selkänojalle laitoin lisää pehmeyttä tuomaan valkoisen lampaantaljan ja käsinojalla lepää jäniksenturkin tuntuinen torkkupeitto. (Turkki ei ole aitoa, rakastan jäniksiä!!).


Koitin etsiä Ikeasta sopivaa jalkarahia, mutta mikään ei oikein kolahtanut, joten ostin sieltä pienen lampaan taljan. Rahina on vanha lypsyjakkaran ja talja tekee rahista pehmeän johon jalat on mukava asettaa.. Istuskellessa on oltava kahvikupille laskutilaa ettei tarvitse välillä nousta :)
Kukan viereen sopii hyvin kahvikuppi tai toiselle puolelle tv tason päälle.. Kauniit esineet ympärillä rauhoittavat mieltä..


Kun suunnitellaan rentoutumistilaa, niin suunnitellaan se kunnolla.. Kaikki on pehmeää, mukavaa ja tuoliin kun istuu, ei halua nousta enää ylös.. Tässä istuskelen ja kirjoitan ja luulen, että voisin vaikka hetkeksi sulkea silmät ja nukahtaa................

2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihanan kodikas ja pehmeä leponurkka <3 ja toi talja sopii kivasti tuohon rahille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eve :) Tuli kyllä niin tarpeeseen tuo oma leponurkka.. Jokaisella naisella pitäis löytyä kotoaan rentoutumispaikka <3

      Poista